perjantaina, heinäkuuta 07, 2006

Lankaa...

Tuli eilen värjäiltyä 150g valkosta seiskaveikkaa elintarvikeväreillä. Tykkään langan väristä, vaikka se jotenkin haalistui kuivuessaan...

Kävin eilen anttilassa ja keskustorin vapaa valinnassa. Anttilassa oli jo Valopääsisaruksia, teddy galaxia, foxia, jengaa, tango fanin uusia värejä, ainoa, ja isoveli colorin uudet värit. Ainon ruskeaa sävyä olis tehny mieli mutten viittiny ostaa. Anttilasta tarttu mukaan vain lehmuksen viheriä nalle.

Vapaa valintaan ei ollu tullu uutuuksia, paitsi ruskeaa seiskaveikkaa. Sitä lähti kerä ja sen kanssa myös vihreää ja valkosta yhdet kerät.

Meillä alkaa remontti, parketinhiontaa sun muuta. Muu perhe pakkaa kamppeensa ja lähtee nettipimentoon ja perheen pää jää tänne remppaamaan. Toisaalta se tarkottaa sitä, että tää on nettipimennossa 2 viikkoa. :/ Ehkäpä sitä jaksaa poljeskella kirjastoon parisenkertaa viikossa lueskelemaan näitä blogeja, mutta päivittää en välttämättä voi. Ainoa onni on, että Helsinki on puolentunnin automatkan päässä pimennosta. Tekis vähän mieli Menitaan sun muualle. ;)
Eli tämä blogi jää kahden viikon tauolle.

4 Comments:

Blogger derea said...

Pidä hauskaa nettitaukoa :D

7.7.2006 klo 12.21  
Blogger Jatta said...

Otat lomailun kannalta senkin nettipimennon, saat varmasti paljon aikaiseksi siinä ajassa. Ja teet niitä retkiä sinne Menitaan sun muualle :) Hyvää "taukoa"!

7.7.2006 klo 12.35  
Blogger Sini said...

Mukavan sävyinen lanka. Mulla on tuo keltainen karkkiväri vielä testaamatta. Täytyypi kokeilla sitä seuraavaksi, kun värjäyshimo iskee ;)

7.7.2006 klo 15.24  
Blogger Roora said...

Juu, täytyyhän sitä vähän lomaillakkin. :D Aattelin kanssa ite, että mulla olis kaikkee ihanaa esiteltäävää sitte ku pääsen taas koneen ääreen, mut voi olla et voin esitellä vaan yhen rupusen sukan. :D

7.7.2006 klo 16.25  

Lähetä kommentti

<< Home