maanantaina, toukokuuta 22, 2006

Kiitos kissoille.

Heh. Komentelin meidän kissoja pois komerosta johon niillä ei lupaa olisi mennä. Jouduin kaivamaan toisen jostain syvältä lakanoiden välistä ja siinä samalla huomasin lattialla olevan tutunnäkoisen korin. Kurkkasin koreissa oleviin muovipusseihin ja ,juu, olihan siellä edelleen se vanha keskeneräinen villapaita kavereineen. Sitten kurkkasin toiseen muovikassiin joka pursusi vanhoja neule- ja virkkausohjeita enimmäkseen 70 ja 80-luvuilta. Ja sitten siellä oli kaksi kappaletta 2,5 sukkapuikkoja, yksi 4 sukkapuikko, 6 ja 3,5 pyöröt sekä 2, 2½, 4 , sekä tuo vääntynyt virkkuukoukku (ei ollut numeroa).
Ihan hauska löytöhän tuo oli.

Alotin Saunasukat lauantaina euroviisujen aikaan, ja nyt mennään molemmissa sukissa teräosaa. Olis muuten jo pidemmällä, mutta kun eiliselle osu tanssin kevätnäytös kaikkine harjotuksineen. Nii ja sit nämä pitää tehdä seuraavaks. :D

Ja Derean ehdotuksesta värjäsin sen pilalle menneen seiskaveikan uusiksi. No ei paljoa auttanu kun väri loppu kesken. Eli sitäkin pitäis ostella lisää. Ja tänään meen hamstraamaan Violaa kesäkassi projektia varten.

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Voi kun minäkin tekisin noin kivoja löytöjä - mutta tunnen liian pienen huushollini liian hyvin! Niistä fifi-sukista. Mielelläni kirjoittelisin ohjeen, mutta kyselen ensin alkuperäisen mallineuleen kehittäjältä mielipidettä - kohteliaisuus- ja tekijänoikeussyistä.

22.5.2006 klo 17.52  
Blogger Roora said...

Niin ja juu. Nuo löydöt on siis meikäläisen äidin varastoja, koska meikä on syntyny vasta 90-luvun alussa. :D

22.5.2006 klo 20.44  

Lähetä kommentti

<< Home