tiistaina, kesäkuuta 27, 2006

Raitasukat

Nyt mullakin on polvisukat. Raitalangasta oli kiva tehdä kun ajatteli aina että teen nyt vielä yhden raidan. Toinen sukka tuli paljon nopeammin kuin ensimmäinen kun pystyi suoraan katsomaan kavennukset ja lisäykset jo valmiista sukasta. Tein nämä siis kärjestä ylöspäin. Aion kyllä käyttää mutta vasta sitten joskus talvemmalla.

Polvisukat
Malli: Oma, aloitukseen ja kantapäähän mallia Ullasta
Lanka: Novita 7 veljestä Jättiraita n. 220g
Puikot: 3½

Lankaa jäi vielä sen verran, että siitä saa perusnilkkurit. Ja ne on jo tuloillansa jos ei mieli muutu. Ja tänään ajattelin käydä taito-shopissa kattomassa olisko niillä kivoja värejä trikoo kuteissaan. Pakko saada jotain yhtä ihanaa kuin tämä.

8 Comments:

Blogger Jatta said...

Onpa kyllä kivat sukat! Mun tarvis tehdä samanlaiset Peppiviritelmät, ostin jo keväällä langat siihen. No tuolla ne jossain pyörii muiden lankojen kanssa, muumioitumisvaara on ilmeinen.. Jos sitten vaikka talvemmalla?

Löysitkö putkista? Mulla kutkuttelee sitä ehkä lisää :)

27.6.2006 klo 17.47  
Blogger Roora said...

En mä putkista jaksanut ruveta etsimään ja marssin suoraan taito shoppiin ja ostin kilon ruskeeta trikoo-kudetta. Alottelinkin jo yhtä kassintapasta, mutta taitaa mennä purkuun...

27.6.2006 klo 23.00  
Blogger Roora said...

Niin ja kiitos kehuista. :D

27.6.2006 klo 23.01  
Blogger kuka lie said...

Ihanat sukat!!

Tulin blogiisi kertomaan yhdestä toisestakin ihanasta asiasta..
SINÄ voitit minun blogin arvonnassa!! ONNEA!!
Laita minun sähköpostiin osoitetta, niin saat pikkuisen paketin.

28.6.2006 klo 21.39  
Blogger Tiina said...

Lisäsin sinut huivivaihtolistalle, mutta tarvitsisin sähköpostiosoitteesi, jotta voin ilmoittaa parisi tiedot. tiina_hyttinen@luukku.com

29.6.2006 klo 20.27  
Blogger Tiina said...

Onnistuin vahingossa deletoimaan kommenttisi blogistani.... Olet parini huivivaihdossa, eli neulot huivin minulle. Lähetätkö sähköpostia, niin voin lähettää sinulle samat ohjeet kuin muillekin huivivaihtajille.

29.6.2006 klo 22.28  
Anonymous Anonyymi said...

Huivivaihdosta ois mullakin asiaa:) Minä sain sinut parikseni, eli neulon huivin sinulle. Tiinalla ei ollut sähköpostiosoitettasi, joten en ole sitä saanut. Voisitko laittaa sen vaikka tänne kommentteihin, niin voin kysellä huivitoiveitasi sähköpostilla?

t.Huivivaihtoparisi

30.6.2006 klo 18.39  
Blogger Roora said...

Tein sitten uuden sähköposti osoitteen ihan tätä blogia varten. Ei viitsi koko nimeään tänne ihan kaikille jaella... Eli blogia varten osoite on Roora@luukku.com

30.6.2006 klo 19.23  

Lähetä kommentti

<< Home