maanantaina, heinäkuuta 31, 2006

Hiulihei

Nyt on palailtu nettipimennosta. Tai no ei tän koneen käyttäminen nyt niin helppoa vieläkään ole kun kaikki tavarat olohuoneesta ja eteisestä on ympätty muihin huoneisiin. Joo, eikä se remontti oo vieläkään ohi. Viel olis työhuoneen lattia hiottava/lakattava ja pikkuveljen huone pitäs repiä formulatapetit veks ja maalata seinä.

Mut mulla on ollu lepposet runsaat pariviikkoa maalla. Vaikka onki käyty Helsingit ja Porvootkin läpi. Helsingissä mä shoppailin. ;) Nyt on kool aidia (tosin vain 2 pussia lemonadea, kun muut oli loppu wtc:sta), menitasta tarjousmohairia (bo?) ja Vaaleanpunasta tovea, lauttasaaresta novitan heleniä 200g oliivinviheriää ja 100g semmosta sinappiinvivahtavaa.. ja sitten hobboksista snb nation.

Huivivaihto huivi sannalta on saapunut perille. Huivi on ihanan hattaramainen vaaleanpunaisen värinsä ja muotonsa kanssa. Ja tulee varmasti käyttöön kun säät vähän tästä viilenee. :D
Ja oma tuotos lähtee joskus kohtapuoliin matkaan vastaanottajalleen.

Jotain isompaa on valmistumassa, jos en taas keksi alottaa tuhatta uutta työtä.. Ja tästä tuli täysin kuvaton postaus , pahoittelen, ´koska kamera on paketissa jossain ja mä olen täysin vieraalla koneella. :S Tämä blogi saattaa kyllä olla vähän hiljainen parisen viikkoa, kun ei tää nettiinpääsy vielkään niin helppoa ole.