tiistaina, joulukuuta 04, 2007

Loppua kohti...

Eiköhän tämän blogin tarina ole kutakuinkin tässä. Neulomiselle ei ole aikaa kuin muutama hassu hetki viikossa ja ne vähät välttämättömään tarpeeseen tehdyt jutut jää kuvaamatta ja laittamatta tänne. Tänä syksynä koulu on haukannut paljon isomman osan ajasta kuin luulin. Miettii vain, että on vasta peruskoulun viimeisellä luokalla eikä aikaa tahdo jäädä koulujuttujen jälkeen enää muuhun. Mimmoista vuoden päästä sitten oikein on kun kulutan jonkin lukion penkkiä?

En pidä mahdottomana ettenkö tätä joskus jatkaisi, mutta sitä ennen tulee kuitenkin olemaan piiiiiiiitkä tauko.

3 Comments:

Blogger tuijam said...

heippa, älä heitä blogia nurkkaan vaikka aikaa ei nyt käsitöille tunnu löytyvän. Myöhemmin voi olla kiva palata "tuttuun" juttuun.
Elämässä on (valitettavasti) aina välillä aikoja jolloin ei ehdi käsitöitä tekemään vaikka kuinka niitä rakastaisi. Opiskelukiireet on yksi sellainen, lapsen saaminen, työkiireet, talonrakennus tai vaikkapa sairaus (oma tai lähiomaisen) muita oikein sopivia. Ja aina ei tosiaankaan edes huvita neuloa, muusta puhumattakaan!
Käsitöiden tekemisen into ja palo on siitä ihana asia, ettei se katoa koskaan. Opitut taidot saattavat ruostua mutteivat katoa mihinkään.
Minulla itsellänikin on ollut jossain vaiheessa käsitöiden suhteen liki "nollavuosia", viime vuosi oli aikamoista intoa ja juuri nyt alkaa taas kiireet painamaan ja "tuotanto hiipuu". Näin se vaan menee!
Tsemppiä opiskeluun, tempaise hyvät paperit joilla on helpompi luovia eteenpäin.
Terveisin Abirenttu vm-91

5.12.2007 klo 21.17  
Blogger neja said...

Yhdyn edelliseen:) Jatka sitten blogaamista, kun tuntuu siltä ja ei blogipiirissä ihmiset kovin helposti unohda, vaikka olisi pitempäänkin päivittämättä.

5.12.2007 klo 22.14  
Blogger hanna_h said...

Meillä lukiossa oli joitakin luentomaisia oppitunteja, joilla sain (luvan kysyttyäni) jopa neuloa. Uskoakseni peruskoulussa sitä ei ehkä katsottaisi niin hyvällä silmällä.
Pidä toki taukoa jos siltä tuntuu, mutta toivottavasti sinusta vielä joskus kuullaan :)
Äläkä stressaa liikaa koulusta. Neulominen on opiskelun mainio vastapaino.

5.12.2007 klo 22.52  

Lähetä kommentti

<< Home