lauantaina, tammikuuta 06, 2007

Lontoota!

Edit: Liityin minäkin project spectrumiin. Jos vaikka sais aikaan enemmän kuukausien väreissä kuin viime vuonna.


Lontoo koettu ja nähty. Tykästyin kovasti koko kaupunkiin. Euroopan suurin uuden vuoden paraatikin tuli tsekattua ainakin osittain. Ei sitä oikein jaksa yli kahden tunnin paraatia kokonaan katsella. Ainoa mikä hiukan haittasi menoa oli erään perheenjäsenen yhteenotto auton kanssa. Eräs Lontoolainen ensiapu tuli ehkä liiankin tutuksi. Hemmetti kun niitten pitää ajaa väärällä puolella tietä. Mutta kaikki on jo paremmalla mallilla. :)



Meikäläisen oli tarkoitus käydä vakoilemassa jotain lontoolaista lankakauppaa. Löysin tämmöisen listankin, mutta meikäläisen tuurilla se jäi kotiin pöydän kulmalle. Ja nyt kun tuota lukee läpi tajuaa että on ollut ihan joidenkin vieressäkin. Sokeako? Ehei.

Mutta suht minimaalista neulekirjastoani kasvatin kolmella kirjalla. Kirjakauppan sentään hoksasin kun oltiin ihan vieressä. Hyllystä mukaan tarttui jo aikaisemmin kirjastosta lainattu Scarf Style, Beads, buttons and lace ja Rowanin Vintage Style. Jokaisesta löytyy jotakin ihanaa joka on jossain vaiheessa pakko toteuttaa.

Ei oikein osaa tarttua mihinkään keskeneräiseen, kun ei ole viikkoon neulonut ollenkaan. Ja
niitä on niin paljon ettei viitsi uusiakaan oikein aloittaaa.

Hyvää uutta vuotta kaikille näin vähän myöhässä! :)

Tunnisteet:

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Mutta ajattele, jos koko matka olisi mennyt niiden kauppojen metsästämiseen? Hyvää vuodenjatkoa!

6.1.2007 klo 18.52  

Lähetä kommentti

<< Home