sunnuntaina, marraskuuta 26, 2006

Kesälomaneule

Edit: Tiedän ettei tuosta paidasta (tai liivistä) noista kuvista hirveästi käsitystä saa. Mutta kuvaa päällä tulee vasta kun joku kuvan otto taitoinen ja päivänvalo on samaan aikaan paikalla.



Heinäkuu. Minä sekosin kaupan lankahyllyllä johon oli ilmestynyt ruskeaa seiska veikkaa. Sitä äkkiä mukaan ja kotiin. Sitten hyllystä esiin s'nb ja sieltä löytyneen ohjeen mukaan tikuttamaan puseroa. Väänsin puseroa aktiivisesti heinäkuussa , mutta sitten rupes hiipumaan. Viimeksi koskin puseroon pari viikkoa siten siivotessani ja laitoin sen kaappiin mököttämään. Tänään se sitten tippu sieltä kun etsiskelin jotain ja päätin puseron kohtalon. Purkuun.



Muutamalta perheenjäseneltä mielipidettä kysyttyäni päädyin purkamaan vain hihat. Oikeastaan pidän tuosta etukappaleen yläosasta ja nautin kun tein sitä. Lyhennetyt kerrokset oli aika ihania. No. Etu- ja takakappaleet yhdistin jo niiden valmistuttua joskus heinäkuun lopussa, ja toimiihan tuo jonkun moisena liivinä. Ehkä. Luultavasti kyllä jää kaappiin mököttämään. :D Puserosta oli siis tehtynä vartalo-osat ja puolitoista hihaa.

Mun lapaskuu taitaa jäädä pahasti miinukselle. Kolmet lapaset on kyllä puikoilla, mutta niistä ei taida yhdetkään ehtiä marraskuun ajalle. :S

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

olisi kiva nähdä kuva päälläsi?

26.11.2006 klo 18.37  
Anonymous Anonyymi said...

Ei sen lapaskuun saldo niin nokon nuukaa eikä päivän päälle ole :)).

26.11.2006 klo 23.32  

Lähetä kommentti

<< Home