lauantaina, syyskuuta 30, 2006

Vain ostoksia....

Miten se voi olla niin vaikeaaa, saada edes yksi valmis työ esiteltäväksi viikossa? Mutta kun tekee ainakin kymmentä eri työtä samaan aikaan, voi se hieman estää kaikkien valmistumista.

No kuiteski. Käytiin eilen Prismassa ja äkkäsin siellä yhdessä korissa tuommoista vaalean vihreäää seiskaveikkaa. Kaupassa se näytti ihan kivalta, mutta ei sitten enää kotona. Sama jutty kävi joskus tolle herneenvihreällekkin. Yksisyään ne ei oikein toimi, mutta ehkä yhdessä raitoina saattais jopa mennä. Kuukauden päästä pikkuveli täyttää 11-vuotta ja jo melkein kelpyytti väritkin. :) Voishan sille sukat tai tumput neuloskella. Vähän se on semmosia kynsikäs/lapasia halunnutkin. Hassua vaan, että vajaa 4 vuotta nuoremmalla velejllä on kolme numeroa isompi jalka kun mulla. Kyllä, tiedän että miehillä on isompi jalka kun naisilla, mutta jo 11-vuotiaana?

Ja sieltä prismasta mun piti napata valkosta nalleakin mukaan, mutta unohtu. Nyt olis semmonen fiilis että vois vaikka kokeilla noita kool-aideja.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

oho, mun täytyy käydä katsomassa olisko meidän prismassa noita vihreitä... haluaisin sitä sama vihreää jota on vanhemmassa jättiraidassa raitana, mutta se jäi valikoimasta pois syksyvärien tultua :( Ehkä sitä jostain vielä löytyy...

Katselin tuossa vanhempia postuksia, ja sullahan on kivannäköisiä töitä taas!

30.9.2006 klo 10.05  

Lähetä kommentti

<< Home