lauantaina, huhtikuuta 14, 2007

Mur.

Virkkailin kesäpuseroa s'nb koukussa -kirjasta. Olin ihan innoissani ja odotin kovasti paidan valmistumista. Pöh. Samos oli väärä valinta langaksi. Paita on turhan paksu ja lötkö, eikä siksi istu. Kuvassa se näyttää tosi ihanalta, mutta päällä ei. Teen tämän varmasti jossain vaiheessa uudestaan vaikka tenneseestä. Mutta tätä versiota ei kukaan tule näkemään tämän valmiinpana. Se palautuu takaisin langaksi ja sitten muuntuu vaikka huippusuosion saaneeksi Cavern Gardiganiksi...


Aloitin äitienpäivälahjaksi Midwest moonlightin Scarf Stylesta. Siitä on tehtynä viidennes ohjeen mukaan, mutta haluaisin tehdä pitemmän jos lankaa vaan riittä. Mallineule on tosi kaunis, mutta väri saa minut yhdistämään ainaoikein kohdat kaurapuuroon. :D Toivottavasti jaksan tikuttaa tämän valmiiksi ennen toukukuun alkua.


Sitten ostin itselleni uudet kengät. Väri on aika kirkas, mutta ihana. Vanhat mustat samanlaiset rupes irvistelemään vastaantulijoille niin pahasti, että uudet tuli todella tarpeeseen.

4 Comments:

Blogger Sini said...

Mulla on seuraavana to-do-listalla tuo virkattu kesäpusero...en vaan yhtään tiedä minkä värisenä tai mistä langasta. Tosin nyt kun mainitsit tuon tenneeseen, niin sitä voisi harkita ;)

14.4.2007 klo 19.43  
Blogger amelie said...

Tänään just kokeilin tehdä mallitilkkua tuota puseroa varten Tennesseestä enkä millään saa tiheyttä täsmäämään. Se on kai virkattu aika löysästi, mikä on mulle ainaki vaikiaa.

14.4.2007 klo 21.45  
Blogger neja said...

Voi se paita on kyllä ihana:) Pitää itsekin joskus tehdä. Harmi kun sinulla ei samoksesta onnistunut:|

14.4.2007 klo 22.06  
Blogger Roora said...

En kyllä tiiä saanko sitä tenneseelläkään onnistuun, koska en itte ainakaan osaa virkata tai neuloa sitä 3,5mm isommilla puikoilla ja ohjeessa ehdotettiin 5,5mm...

14.4.2007 klo 23.16  

Lähetä kommentti

<< Home