maanantaina, huhtikuuta 03, 2006

Shoppailua

Oli ihan pakko päästä ostaan kangasta. Ostin Eurokankaasta tuota vaaleanvihreää samettia josta pitäs tulla puikkokotelo S'nB:n ohjetta mukaillen. Sitte Tiimarista tarttu mukaan tuo marimekon kansio (tulostettuja neuleohjeita varten :D) ja stockalta tuo knitsimple. Pikaselauksella läyty ihan kivoja ohjeita. Aika paljon oli kietsuja. :) Musta jotenkin tuntuu että mun kuvat on tylsiä kun joka ikinen on otettu tuon saman maton päällä.

Tajusin pariviikkoa sitten että joka opontunti joulun jälkeen olen tuijottanut luokan edessä komeilevaa verkkoponchoa. Opolla on niitä aivan tajuttomat määrät. Hippysta, samoksesta 7 veljeksestä sun muusta. Kauluksellisia, lyhyempiä ja pidempia, hapsuilla tai ilman. Kaikki sill' novitan tyylillä. Ja onhan se tullut käytävälläkin bongattua pyörötkädessä ja niissä joku tekele. Hmm. Mutta nyt tekemään historian projektia. :P

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tuo sinun oposi...lohduttavaa kuulla, että maailmalla on muitakin opettajia, jotka neuloo töissä!

3.4.2006 klo 22.09  
Blogger laurar said...

Hih, näyttääpä tutulle... Siis kun täälläkin pöydän kulmalla lojuu KnitSimple ja unikkomappi :)

Musta tuntuu, et oon nähnyt kanssa verkkoponchoja ihan ähkyyn asti kaikissa mahdollisissa konserteissa, messuilla ja kissanristiäisissä jonne oon nenäni tupannut. Voi kun Novita keksisi kesäksi jonkun uuden hitin :)

4.4.2006 klo 21.46  

Lähetä kommentti

<< Home